Tok mycket snö!!!



Måste börja det här inlägget med att tala om va trött jah är på den här jävla snön!! Kan det aldrig ta slut, klart att de ska vara snö men inte så sjukt jävla mycket.
Var till Stockholm igår
(som tur var så snöade de inte) träffade syrran å underbara Saga, mosters lilla sötnos <3
Fikade pratade & käkade NamNam Tai haha, åkte även å provade balklänningar jah och Freja mamma & Ida, det blev en varsin klänning till mig å lill syrran :)
Idag har det inte hänt mycket därimot. Familjen var här en sväng, åkte till mamma och sen har jah städat bilen (soptippen) haha Den ska besiktas imorgon och den kommer aldrig å gå igenom. Tuuusen tvåor kommer den att få.. Önska mej lycka till med bilskrället.
Nu måste jah göra mat till Leijah sen blire natten..

Natti Natti

<3


Mammas älskling

<3



En prinsessa kom till världen

 

Natten till den 2/11-09 hade jah från kl : 01.00 värkar med ca 5 minuters intervall, ja stog ut för det gjorde inte så ont trotts allt.

Men jag ringer endå till förlossningen för att prata med dom & jah bestämmer mig för att avakta hemma, men när kl blivit 19.30 bestämmer vi oss för att åka in för en kontroll.

Det visar sig då att jah är öppen 1 cm och värkarna var inte så kraftfulla som de är i det riktiga öppnningsskedet, så ja får två Alvedån och en brikanyl tablett för att stanna av de falska värkarna så ja skulle få sova, hade inte blivit så mycket sömn den natten så det var välbehövt.

Vaknade vid ca 11.00 den 3/11-09 och hade då inga värkar så jag bestämmde mig för att storstäda lägenheten. Effektivt var det för redan vad två tiden hade jah täta och mycket mer smärtsamma värkar än dagen innan.

Jag och Mattias tog det lungt, åkte till svärmor & svärfar, drack kaffe och spelade TP, tog bilen och åkte iväg till mamma en stund, det var inte lätt att försöka köra bil med värkar med 4 minuters mellanrum men jah kämpade på :) Jag och mamma åkte ner till syster Amanda för att ta en promenad med vovvarna. Det gick inte fort fram men med lite jävlaranamma så gick det.

Kvällen gick & jah och Mattias åkte hem, ja käkade lite poppcorn och försökte profelax andas. Vid 23.28 ringde vi in till förlossningen för nu stog jah fan inte ut längre, det välkommande oss och vi gjorde oss i ordning.

Mattias ringde och väckte syster Amanda efter som hon skulle köra oss. Hon flög upp ur sängen, hon var utanför porten på ett kick.

Kl 23.45 blev vi inskrivna och en kontroll gjordes för att se hur öppen jah va. Var öppen 3 cm, kl 00.20 hade ja värkar med 4 minuters intervall.

När kl har blivit 01.15 går ja in och tar ett bad. Så jäkla skönt var det, det hjälpe mig verkligen att slappna av. Under tiden i badet blir mina värkar allt krafftigare och vid kl 02.30 går ja upp ur badet.

När ja kommit in på förlossnings salen igen görs yttligare en kontroll då är ja öppen 6 cm och vattnet har inte gått än, så barnmorskan tar hål på fosterhinnan.

Nu börjar det kännas riktigt ordentligt och jah ber om att få nån smärtlindring. Jag får då lustgas medans min barnmorska ringer efter narkosläkaren som ska sätta ryggmärgbedövningen. Det känndes skit skummt med lustgas hihi med så jäkla gött :)

Kl 03.05 får ja ryggmärgsbedövningen och jah behöver inte lustgasen längre, Kl 03.40 har bedövningen börjat värka 

Kl 04.15 känner ja att det trycker på neråt. Jah går då på toa för att kissa, då får ja första krystvärken. Hinner bara komma in på rummet igen så kommer det en till krystvärk. Kl är då 04.25. Krystade i 40 minuter och Kl 05.07 var min lilla prinsessa ute och det ögonblicket kommer jah aldrig att glömma, det var den lyckligaste dagen i mitt liv.

Hon fick namnet Leijah Apolonia Haglund

Innan vi åkte in

!!!AJ AJ AJ!!!

Stolt mamma

Stolt pappa

 

Älskar er

<3


God morgon :)



Idag ska jah ta fingrarna ur ARSLET och skriva min förlossningsberättelse :) Det skulle ja ha gjort för länge sen men det har inte blivit av. Måste även tala om att Leijah har sovit 10,5 timma i sträck inatt :)
Nog för att hon bukar sova hela nätterna men då brukar hon somna senare, igår däckade hon vid 21.30 och sov till 08.00 så jäkla gött. Nu ska jah ta och dricka en kopp kaffe å sen börja på förlossningsberättelsen :)

Bye Bye

<3



Fredag kväll :)



Ledsen blev visst inget bloggande igår :p måste ta och skärpa mej med slarvandet tror jah hihi

Imorse av det STRESS STRESS och åter STRESS, upp tidigt och fixa. Mattias och Tobbe åkte och hämtade Linnea <3 Var tvungen att packa till Leijah efter som jah skulle till skolan så fick hon åka till farmor Maja :) Ut med hunden, upp och ner för trappan och kånka grejer PUH var helt slut när jah äntligen kom in i bilen & iväg mot skolan. Å sen blev jah såklart!!
Efter skolan hängde Marie på till Maja för att hämta Leijah. Tog en kaffe där sen gick vi till Eva's textil och köpte mej ett par gymt snygga gardiner till sovrummet <3 Men vad skulle Mattias tycka? Som tur är blev han skit nöjd " förvånad"
Sen åkte Jah och Marie till mej, hon passade Leijah medans jah städade här hemma.
Just nu sitter ja och väntar på Lollo vi ska ta en promenix :) Nu ska jah gå & mysa med familjen en stund vid brasan innan jah ska ut i kylan

Bye
Bye

<3






Dålig uppdatering



Chit, får vell börja med att be om urekt för min dåliga uppdatering den senaste tiden :P
Har just flyttat och det har tagit all min tid de senaste veckorna. Inte bara de jah var ju tvungen att bli sjuk också, dålig tajming måste jah säga. Annars har det inte hänt mycket, håller på för fullt och dolar här hemma och försöker hinna med att vara en bra flickvän, en bra mamma sen ska jah förståss vara matte åt den lilla hunden :P Tur att man är som en bläckfisk och kan göra tuusen saker samtidigt hihi.
Just nu ligger alla mina sötnosar och sover middag så jah fick lite ensam tid vid datorn :) Väntar på att mamma ska komma hit med gardiner åt mej, senare ikväll ska ska vi till Lollo & Stefan för vi ska fira Miltons 1 månaders dag :P Nu har ja inte så mycket mer å skriva får se när det blir ett inlägg igen förhoppningsvis imorgon :)

Bye Bye

<3