Kvällen.



Vill att det aldrig ska bli söndag, Mattias åker och jobbar så jah & Leijah blir ensama då. Fan får en klump i magen bara jag tänker på det, vill inte vara ensam. Inte för att jag tror att det inte skulle gå bra med Leijah när jag är ensam men det känns som att vi behöver vara två ett tag till.

Nu ska jag invänta Lollo & Stefan, de kommer och ska hämta ett skötbord :) Sen blir det natten.

NattiNatti

<3


Trött.



Har varit hos Therese typ hela dagen, vi gick en låång promenad i skogen. Så jävla härligt, Leijah trived som bara den i bärselen. Bästa investeringe på länge :) Vid halv nio drog jah, Mattias, Freja, Dennis, Edvall och Murre till K-hamn och spelade bowling. Så jävla kass var jag hahah men det var kul endå :) Längtar tills det ska bli imorgon för så kommer änligen stora syster Ida hem från Sthlm med sin lilla dotter Saga på ett halvår och hundarna Toyo & Chipo :) Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla på Walk the line för andra gången, så jävla bra film. Sen blir det natten.

Natti Natti
<3


God morgon :)



Lördag morgon å underbart väder :) Inatt har det varit lungnare, gumman somnade tillslut och har sovit bra hela natten. Ska snart äta frukost sen kanske jah ska till stan å prova ett par leggings jag har lagt undan, ska iaf till Therese sen och ta en skogs promenad med Ezza & Leijah. Hon ska få prova sin bärserle :)  Nu ska jag ta och bädda sängen, hörs kanske sen.

ByeBye
<3

fredag :)



Fredag & kanske en kväll med Idol, har inte riktigt bestämt mig än om jag vill kolla på film istället.
Leijah har sovit som en stock hela dagen efter en jobbig natt, hon har haft så ont i magen ett par dagar pga av mjölkersättningen. Stackars mammas älskling<3 Hoppas det går bättre inatt. Farmor har varit här idag & tittat på den lilla prinsessan, hon fick en nalle björn och pengar av farmor som vi gick och köpte en Baby Björn bärsele för :) Av farmor syster fick hon kläder och pengar :) Mattias håller på att laga mat det blir kortletter, ris & brunsås *Mums* Nu vaknade Leijah så jah ska byta på henne nu.

ByeBye
<3


Torsdag kväll



Idag har jag vart & hälsat på i skolan, hälsade på klassen sen gick jag och Amanda
å tog en fika på cafe't =) Sen åkte vi och hälsade på Amandas mamma & fick även lite kaffe där.
Leijah har varit hos svärmor & svärfar nån timma så jah fick städa lite för farmor & hennes syster & mamma kommer och fikar imorgon.
Nu ska jag ta och håppa in i duschen sen ska jag äta lite och kolla på film :)

Natti Natti
<3


Blöt kvällspromenad :(



Uch å fy fan vad det ska regna, ska det aldrig ta slut. Gick en sväng med Ezza & vi var fan blöta från topp till tå. Det är inte ens kul att ta en promenad när det är sånt här skit väder.
Ska iaf snart äta, älsklingen gör lite hamburgare i bröd *MUMS* sen blir det att mysa med familjen framför tv'n. Ska iväg till skolan imorgon med Linda och Amanda & hälsa på, det blir kul :)

ByeBye
<3


Leijah 2 veckor idag <3


Idag fyllar Leijah 2 veckor & vi har varit på BVC och vägt & mätt henne. Hon växer så det knakar så nu väger hon 3440 gram och är 51 cm lång <3 Hon är så go lilla gumman hon ler redan så
barnmorskan
var
helt fascinerad.

Nu ska jah ta och göra iordning Leijah, viu ska på ungaföräldrar & fika
Hörs kanske sen
ByeBye
<3


God morgon :)



Vaknade för drygt en timma sen & det känns som en bra dag idag, vi ska åka och storhandla på ICAMaxi
om ett tag, måste bara fixa klart allt först. Det tar ju lite tid innan man kommer iväg, Leijah ska äta, bytas på, få på henne kläder och sen ska man packa sig ut i bilen fan det tar en stund. Plus att jag ska hinna gå en promenad med Ezza, bädda sängen äta frukost jah ni fattar allt tar skit lång tid nu för tiden som nybliven mamma och allt. Men man kommer vell in i rutiner så att allt flyter på bättre =)
Tur att Mattias är en sån underbar sambo & pappa. Han är helt sjukt underbar med Leijah, när hon gråter så sjunger han för henne, han guppar och gör allt för att hon ska bli nöjd <3
Han är bara så underbar <3

Nu ska jah ta och fixa frukost
ByeBye
<3



Söndag kväll



Jaha ennu en dag avklarad, har inte gjort så mycket idag. Sov till kl halv 12 upp och fixade med allt sen bara mös typ hela dagen med min underbara familj. Fixade lite med tvätten och vek rätt i garderoben.
Senare åkte vi och tog en pizza på MrJames sen gick vi upp till svärmor och svärfar & drack kaffe å kollade på tv, Leijah mös med farmor och farfar och Mattias grejade med sin älskade kamera som vi införskaffade bara en dag innan Leijah kom till världen :)

Nu blir det natten
Natti Natti
<3




Mjölk stockning



Fan åkte på sjudundrans mjökstockning natten till igår, hade 40 graders feber hela dagen igår
Fy fan va handikappad jah kände mej, tur att Leijah är så snäll & Mattias är världen bästa.
Han tog hand om Leijah och tvättade hela dagen. Idag har jag ingen feber men är fortfarande röd om bröstet och det är svårt att få ut nått när jag pumpar men det går bättre om jag värber med rispåser just innan jag ska pumpa. Leijah har just badar lite och Malin & Andreas är här och hälsar på.

Nu ska jag vara lite social

<3


Säng dax.



Nu ska vi ta och välkomna jon blund, är skit trött idag. Leijah vaknade just men hon nöjer sig med att få ligga på mammas mage å bara mysa <3 Har varit hos Lollo & Stefan, där bjöds det på mat och vi spelade Nintendi Wii, jävligt roligt spel asså haha men fan så dålig jah var på typ allt.

Nu tar vi natten
Natti Natti
<3



Tordag =)



Vaknade vid halv 11 idag, Leijah sover så länge så man får nästan väcka henne på morgonen.
Nu sover hon igen och älsklingen spelar tv spel och svär för fulla muggar, det går inte så bra med andra ord haha. Therese och Robban har varit här och fikat & tittat på underverket.
Nu ska jag väcka Leijah så hon får äta lite mat.
<3



Kvällen



Jaha då var det kvällen igen, Leijah sover redan & älsklingen tar en duch.
Idag har jag och Leijah varit på unga föräldrar & det var mys, Leijahs nya bästis var också där, Linda & Frasses lilla Liam. Så himla söt var han gullunge hihi. Hann bara komma hem så kom svärmor & svärfar på en fika. När de hade gått var det dax för mat. Det blev köttfärsås & spagetti mums :)
Senare kom Lollo och Stefan vi spelade lite tv spel å snacka skit som vanligt hihi.
Ne nu är det dax att ta natten

Natti Natti
<3



Sov dax <3



Typ dax att sova snart, börjar få lite rutin på hur dagarna funkar med lilla Leijah. När hon vill äta, sova och när hon vaknar om nätterna. Det känns skönt. Ska typ gå och sova när som hellst. BVC kommer på hembesök imorgon vid 11 så det är bra om man har vaknat & hunnit med morgon sysslorna då.

Natti Natti på er

<3


Bad dax <3



Ledsen för att jag inte har uppdaterat på länge, men det förstår ni säker varför :)
Har varit och handlat med Amanda idag så jag passade på att införskaffa mej en badbalja.
Leijah fick altså sitt första bad idag & de tyckte hon om :)

Nu ska jah titta på tv & mysa med min älskade familj
<3






Stolta föräldrar<3



Äntligen är våran Leijah född. Hon är våran lilla prinsessa.
Kl 05.07 den 4/11 blev vi en familj <3 Hon vägde 2990 gram & var 48 cm lång.
Orkar inte skriva så mycket men jag antar att folk är nyfikna :)

Nu ska jah mysa med min älskade familj
<3





Pannkakor mums :)



Har legat och slappat sedan 10 eller nått, älsklingen vaknade före mej så han gick upp och fixade kaffe, mys med kaffe på sängen en grå söndagförmiddag som den här. Han har lovat att göra pannkakor till mej. Man får ju passa på att vara lite princessa nu när det inte är långt kvar till bebisen kommer <3

Ska iaf bädda sängen nu & plocka med lite smått under tiden älsklingen fixar pannkakorna

4 dagar till BF
<3