Är i skolan!!

Har lite lunch rast nu, sen är de religion :( Längar hem till mina älsklingar <3 Ikväll blire gymmet med Lollo :)

Nu ska jah dra på lektion..

 

Bye Bye

 

<3


En dag hos Amanda :)



Har spenderat hela dan hos Amanda, där var även Josse & Marie <3 Barnen busade med Marie lek tant i spettsen :) Jah , Josse & Amanda krånglade med bloggen i flera timmar, tillslut blev det bra :) Tack tjejer för hjälpen, hade aldrig kunnat fixa den själv så oteknisk som jah är haha. Fattar verkligen ingenting av såntdär. Älsklingen var hemma och tvätta & städa , goo han e min sötnos <3 Hann inte vara hemma länge så kom Lollo, då blev de en promenix med vangnarna :) Nu ska jah ta och duscha sen blire tv mys innan det är dax att sova, skola imorgon.

Natti Natti

<3




God kväll :)



Har varit lite dålig uppdatering, igen hihi sorry. Mycket å göra som mamma :) Får skylla på det haha.
Har inte hännt så mycket, var hos mamma & pappa och käkade söndags stek igår, suuper gott vare iaf :) Man tackar aldrig nej till mammsens mat <3
Har varit i skolan idag, det sög som vanligt men nu äre fan inte lång tid kvar till studenten. Vilket jävla röj de ska bli!!!! Längtar :)
Kom nyss hem från gymmet, jah och Lollo körde på som fasen hihi. Älsklingen tar en dusch sen blire mys framför tv'n innan John Blund kommer och hälsar på. Leijah sover redan som en stock, så himla skönt att ha fått in rutiner. Hon sover nästan alltid innan kl : 21.00 varje dag och sover till ca kl : 07.00 på morgonen. Så bara en annan tar å lär sej nån gång att går man å lägger sej när hon har somnat så får man ju värsta sömnen men nej då man ska vara så korkad att man sitter uppe till kl: 01.00 varenda natt så ska man inte klaga på att man är trött, man får skylla sej själv. Nu ska jah ta och mysa ner mej i soffan.

Natti Natti

<3



Uppe med tuppen :)



Blev en tidig morgon idag, kunde inte sova längre. Leijah & Mattias sover fortfarande <3 Idag ska jah ta och köra iväg det gammla golvet (vi har bytt i köket) Blev super fiint :) Igår var jag hos Malin en sväng, sen åkte hon, jag och Lollo iväg och solade. Så jäkla gött :) Leijah vände sig även från rygg till mage igår. Blev så jäka ställd så självklart började Matilda grina, ovanligt hahah. Freja ringde även och talade om att hon får boka uppkörning och uppskrivning, även då fick jah tårar i ögen haha. Ska ta och hoppa in å ta en dusch nu, kanske blir ett inlägg senare..

Bye Bye

<3



Leijah's dop bild



Kvällen :)



Då var det kvällen. Ska snart sätta mej framför tv'n med familjen. Kom nyss hem från en promenad med mina älsklingar. Har även varit hos mamma & pappa en sväng idag :) Fickade pappren till försäkringsbolaget. Får se hur mycket vi får ut för bilen. Har redan börjat kolla efter en ny, vill ha en ny 945 men Mattias vill ha en BMW men vi får se. Nu ska ja gå till tv'n :) Sen blire natten.

Natti Natti

<3



Leijah bara nån dag gammal

Lördag kväll :)



En härlig dag har det varit :) Var på stan med systrarna Amanda & Freja, hittade tillslut två tavlor till Leijah's rum * Blir så fiint därinne* När jah kom hem gjorde jag mat och sen kom svärmor & svärfar på kaffe. När dom hade gått slappade vi framför tv'n i typ en timme sen iväg till affären för att handla :) Så nu finns det mat hemma igen :) Igår blev det en super kväll dessutom, var hos Marie & firade Idah's 19 års dag :) Faan va kul det var. <3

Ska ta å gå och sätta mej vid tv'n nu å bara slappa. Mattias ska snart å träna.
När han kommer hem blire mys med en film <3

Bye Bye

<3



Mammas lilla prinsessa kör bil
hihihi



Dax att uppdatera!!



Har inte rigtigt haft tid för datorn under helgen, hadde dop i lördags så det var mycket fix med det. Det blev mycket folk å suuper lyckat blev det. Mattias syster & hennes kille sov kvar hos oss till söndagen, då blev det foto tajm, Maria är ju så jäkla duktig. Tog lite dop bilder och lite annat. Blir nog super bra när det är klart :) Annars har det inte hännt mycket. Jo föressten Leijah höll sin nappflaske själv både igår och idag. Chit hon börjar bli stor min skrutta. Var till mamma på jobbet förut, Leijah fick lite leksaker och en gå stol av en arbetskamrat till mamma. Hon nådde inte ner till golvet såklart men hon tyckte det var skit kul å sitta i den och trycka på knapparna <3 Ska ta å fixa maten nu medans skruttan sover. Ikväll blire träna så svetten spruutar hahah, har ju en bikini säsong å tänka på hahaha


Bye Bye

<3


Bilen är skrot!!!



Åkte till Willys igår för att handla till dopet, slutade med att vi krockade. När vi skulle ut från parkeringen såg jah inte om det kom nån bil eftersom snövallarna är höga som om vi skulle bo på nordpolen!! Åkte derför fram en bit till. Såg då en bil som kom från rondellen & då bromsade jag men vi bara gled rätt ut i vägen tackvare halkan. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, hade ju Leijah i bilen med men som tur var gick allt bra med oss. Värre blev det för bilen som numera är skrot. Bilen vi krockade med var trasig i frånten men den var iaf körbar. De i den andra bilen hade också barn i bilen men som tur var så gick allt bra med alla inblandade.

Och så en liten rad om Leijahs första smakprov på banan gröt , chit hjon älskade det. Hon blev skit sur på Mattias om han inte var tillräckligt snabb på att fylla på med mer gröt. Hahaha så jäkla go e hon min lilla skrutta <3 Nu ska jah ta och fixa lite här hemma. Hörs kanske senare, men hoppas inte förmycket bara haha!!

Bye Bye

<3


Mammas kladd bebis
<3

Kvällen



Börjar känna mej skapligt trött nu efter en dag i tvättstugan, blir så irriterad för tvätten är inte ens torr än, & de är flera timmar sen jah hängde den på tork!!!! Känns som man måste bo i den där jävla tvättstugan. Älslingen åkte just iväg till gymmet, jah passa på å göra mej lite korv å makaroner medans snuttan sover. När Mattias kommer hem är det dax för mej å träna. Ne nu måste jah äta.

Natti Natti

<3





Tvätt till förbannelse!!!



Nu går tvättmaskinen för fullt. Blir nog en heldag i tvättstugan, man är ju så dum å skuter på att tvätta. Men det skulle nog löna sig att tvätta lite offtare. Ska en sväng till mamma sen och hämta en bokhylla till Leijahs rum :) Blir nog hur bra som hellst. Ska bara måla om den så den blir samma färg som hennes säng. :) Just nu ligger skruttan å sover <3

Dax att fixa lite käk nu :)

Bye Bye

<3



Fixar dag :)



Idag har varit en fixar dag, fått upp tavlor å en hylla i Leijah's rum och hennes princess skylt åvanför dörren :) Blev super fint <3 Leijah har håppat i hoppgungan idag å faasen va hon tyckte de var kul :) Mattias gjorde maten idag, blev lasnage & det var nog den godaste jah har ätit :)
Ska ta kvällen nu, ut med hunden först bara.

Natti Natti

<3




Morgon promenad med familjen <3



God morgon ,eller förmiddag kanske man ska säga. Sov länge idag typ till halv elva. Skönt va det iaf. Käkade lite frulle och sen blev det en promenad med hela familjen, mys <3 Nu ska jah ta å dricka en koppa kaffe sen blir det städ dax. Vill fixa klart lite nu, få upp tavlor å så.
Kanske blir ett inlägg senare får se hihi

Bye Bye

<3



Stan med tjejerna



Snart bär det av till stan med Lollo & Amanda å såklart bebisarna <3 Senare ska jah och Freja till Degerfors och ta hand om storasyster Johannas hundvalpar <3 Blir middag hos mamma idag med :) Kyckling, ris & gräddsås !! SÅ JÄKLA GÖTT. Hihi, ne nu ska jah ta å klä Leijah å dra ner till stan.

Bye Bye

<3

Leijah äter pure


Haha så sööt

Leijah 4 månader <3



Chit, min lilla bebis är redan 4 månader! Tiden har gått sjukt snabbt, fan kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Det var ju nyss vi åkte in till förlossningen och inte visste ett skit om vad som väntade. Nu känns det som man vet allt, man vet till och med vilket skrik som betyder vad, helt jäkla sjukt. Om jah endå kunde förklara känsan med ord hur det är att vara mamma då skulle alla förstå vilken underbar händelse i livet det är. Det är det bästa som har hännt mej var att bli mamma. Känskan att få se sitt efterlängade lilla barn för första gången är helt obeskrivlig. Den känslan jah har varje morgon ja öppnar ögenen och ser mitt lilla underverk ligga brevis mej i sängen och le är helt underbart.

Mamma älskar dej

<3



Onsdag eftermiddag



Tjeenare :) Har inte gjort så mycket idag, mest slappat även sovit middag hihi i typ tre timmar. Men det var välbehövt :) Leijah börjar nog få tänder redan, hon är så arg och biter på ALLT !! Dregglar som en bulldogg gör hon också så nån liten bissing är det allt på G :) Mattias är iväg å spelar med bandet men när han kommer hem bär det av till mor & far för att käka middag ** MUMMS** Har längtat efter mammas mat <3 Nu vaknade lill skruttan så nu måste jah busa lite med henne <3

Bye Bye

<3





Blev ett inlägg iaf =)



Sitter å busar med Leijah är helt slut efter ett tufft träningspass. Kom hem runt halv nio från Johanna, fotade valparna och fikade. Leijah åt lite pure' så både hon och Johanna var kladdiga haha mer mat på kroppen än i munnen <3 Mattias fixar lite i köket sen blir de mys vid tv'n, idag blire Jalla Jalla haha så jäkla rolig film :) Sen är det natten för våran del.

Natti Natti

<3

   

 



Några dagars blogg vila :P



Som vanligt är jah dålig på att uppdatera bloggen.. Får vell ta å berätta lite vad som har hänt under heljen :) I fredags var jah och lilla syster i Degerfors, Linnea skulle på disco med Jeppe & Vilma. Under tiden var vi hos stora syster Johanna och gossade med hennes söta valapar chit så jäkla fiina var dom !!! VILL HAAA !!! <3 I lördags var jah , Lollo & en hel drös med bruudar på Boda Borg, faasen va kul det var måste göras om :) Ängnade typ hela dan åt att tjata på Lollo att hon skulle förja med på Statt, tillslut så bestämmde hon sig för att följa med. Det blev en toppen kväll, trotts att både jah och Lollo var nycktra. Nån öl tog vi allt men fulla det vete fan om vi blev men kul var det <3 Söndagen spenderade vi hemma, Linnea skulle ju åka hem på måndagen så vi spenderade tiden hemma, Tobbe & Lana var här å käkade å så men annars var det lungt. Då var det måndag och Linnea skulle packa sin väska . Hon blev lessen hon ville inte åka hem än, lilla gumman <3 Hoppas hon kommer snart igen. Nu måste jah iallafall börja med maten , ska iväg till Johanna med Freja och Amanda vid fem, kanske kommer ett inlägg lite senare men hoppas inte förmycket hahah

Bye Bye

<3

Lite bilder på min prinsessa