Sitter i skolan :(

Uch sitter i skolan igen , men men dax att sluta gnälla om det. Har ju trotts allt vart skiten själv. Har lite svenska nu, Slutar iaf tidigt idag som tur är :) När jah kommer hem ska jah fortsätta å packa lite. Nu är det faan inte långt kvar tills vi flyttar in i våran nya lägenhet :) Igår var jah med Katta hos hennes faster :) Grejade med hästarna och red en sväng mys pys =) Ska börja rida där ett par gånger i veckan ska bli skit kul att komma igång med ridningen igen :) Nu måste jah sluta dax att göra lite nytta.

Bye Bye


Packar :)



Jaha då har man påbörjat flytten genom att packa sånt vi inte har användning för just nu. Känns skönt att komma igång. Längar så efter att flytta. Skönt å få det större, vi går ju varnadra på nerverna här på 47 kvm med hund barn & allt. Ska snart åka och hämta Anders han skulle iväg till jobbet och ploga.
Mattias och Leijah sitter vid tv:n <3

Hade min första riktiga skoldag idag :( Det söög så jävla hårt, men men det är inte lång tid kvar tills STUDENTEN !! De ska bli så jäkla gött å bara skrika ut att
**Vi har tagit studenten för vi har tagit studenten för vi har tagit STUDEENTEEN fy faan va vi är bra**


Nu ska jah ta och fortsätta med packningen



Föressten ett stort grattis till Lollo & Stefan som äntligen har fått sin lilla prins


<3




Film kväll & en gnutta träning :)



Therese & Robban kommer förbi sen, ska kolla Wallander <3 Måste bara vänta på att Mattias ska komma hem igen efter en tur till Västerås, han är och köper ett vitrinskåp till våran nya lägenhet <3
Var i skolan förut och jah ska va där Mån, Ons & Fredag. Uch men jah måste ju tyvärr!!

Nu ska jah ta och mysa lite med Leijah

Bye Bye

<3







My Princess

Skolan :(



Uch imorrgon börjar jah skolan igen, visseligen bara två timmar om dan men det suuger endå :(
Jah och Freja va på stan dag å hittade inte ett skit. Fan va bitter jah låter men idag har varit en rigtig sug dag förutom att min lilla prinsessa är hemma igen <3 Det hade gått skit bra hos mamma. Leijah hade somnat vid 23.00 och sovit enda till kl 07.00 SKÖNT :) Nu ligger lillskruttan och halvsover i soffan. (Hon sov som en stock tills Nelli la sig på henne & då vaknade hon helt hysteriskt) Inte så konsigt med en pällsboll i nyllet :S

Nu ska jah ta natten skolan imorgon som sakt.

Natti Natti

<3



Saknar min prinsessa<3



Leijah åkte till mamma vid två tiden idag, kännde redan när de hade åkt att jah saknade min lilla prinsessa<3 Hon kommer hem igen imorgon förmiddag :) Behövde bli lite barnledig kände jah. Somnade som en stock på soffan när de hade åkt och sov i flera timmar, *Skönt* känner mig utvilad nu iallafall :) Jag, älsklingen, Freja och Dennis åkte till Katrinedalskrogen och åt lite gött å prata skit hihih

Sen åkte vi till oss och tog en kaffe och spelade lite spel, sen drog vi till gymmet och pressade som alldrig förr *Fy faan va jobbigt det var* Nu ska jah å älskling ta & mysa framför tv:n sen blire natten.

Natti Natti
<3



Saknar min prinsessa

Jävligt dålig uppdatering!!



Jah får be om ursekt för min döda blogg :S Har varit lite mycket nu ett tag. Nu inför flytten å allt, sorry!
Har tyvärr inte så mycket att skriva mer än att ja längtar som en tok efter min nya lägenhet ska bli så jävla kul :) Nu ska jah sätta mej med familjen och mysa <3

Vi får hoppas att jah hinner blogga lite imorgon ;) Hihihi

Natti Natti

<3



Grattis till Mej :)



Ja idag blir man 20 då :) Statt på Lördag med Freja, Amanda, Marie och Amanda <3

Mamma & Pappa kommer snart hit & Farmor med :)

Nu ska jah slå på kaffe

ByeBye

<3



Kvällsmys <3



Idag har ja varit med Amanda hela långa dagen igen :) Var på stan för att hitta nått fint till vår nyfödda kusin, sen blev det Willys & sen bar det av till Åtorp för att hälsa på syster Linda och lilla Noah :)
Åter till KGA och sen till Willys igen *Amanda skulle ha hårfärg* men där fanns inte det vi sökte så då bar det av till COOP ist. Och sen var jah äntligen hemma :) Men de var inte långvarit för sen bar det av till pappa för att hämta en tratt till Ezza för hon har slickat upp sår på magen :( Efter det hem till svärmor och svärfar för att hämta campingstolar för Therese, Robban och Tias ska pimla imorgon. Jag stannar hemma i stugvärmen :)

Nu ska jah bara ta det lungt och ha mys pys med min underbara familj sen blire natten

Natti Natti

<3









Leijah 2 månader <3



Idag blev våran prinsessa 2 månader. Fan va tiden går fort <3
Imorgon åker Linnea hem :( Uch kommer sakna henne. Idag har jah och Amanda varit i örebro. Leijah fick sig en ny jacka :) Hennes hade blivit lite liten. Föressten blir jah 20 på torsdag :)
Yeey då kan ja gå på systemet.

Ne nu blire Csi & Cold case :)

Bye Bye



Tränat :)



Kom nyss från gymmet, lill sis va med :) Ska börja träna varannan dag dag nu så snart ser jah kanske ut som folk igen hahaha. Leijah försöker just nu å ära, baja och kräkas samtidigt. Hmm går inte så himla bra om jah får säga det själv. Linnea och Mattias spelar tv spel men snart är det dax för natten. Imorgon ska vi till svärmor och svärfar å tvätta, våran tvättstuga är just nu under renovering.
Snart är det även dax å börja packa inför flytten :) Känns skit kul att flytta men endå tråkigt att lämna våran underbara lägenhet :( Men men, man kan inte bo i en tvåa med en bebis, två vuxna och en stor hund. Man blir så lätt irriterade på varandra. Sen är ju Linnea här ibland å då blir det verkligen trångt med leksaker å allt så det kommer å bli bra med en 4:a.
Ne nu är det dax att ta kvällen

Natti Natti

<3



Farmor Maja, Linnea & Leijah

<3

En dag hos Therese <3



Idag har vi varit och hällsat på hos Robbam & Therese och gosat med lille Kevin. Gud vilken söt liten kille <3 En riktig prins. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord :) Kevin bara sov, men tillslut fick vi se hanns vackra ögon <3 En liten sund iallafall hihi :) Får se om vi ska ses till veckan.

Jah & Leijah och Ezza har just varit på en otroligt jobbig proenad,
JÄVLA UGGS!!! Snorhala jävla skor!!!

Älsklingen är och tänar med Stefan och Linnea är hos farmor och farfar, hon ville sova hon dem inatt. Uch snart åker gumman hem igen :( Håppas bra hon kan komma hit snart igen, det är så synd att hon bor så jävla långt bort annars hade man kunnat träffas offtare. Men 38 mil är långt bara för att komma över en helg tyvärr :( Snart är det endå sportlov håppas hon kan komma då.

Ne nu ska jah sätta mej framför tv'n och invänta älskligen, sen blire natten.
Föresten GÖTT NYTT ÅR ALLA <3

Bye Bye

<3


Therese & prins Kevin
<3


Och självklart en bild på prinsessan Leijah
<3