Unga föräldrar cafe :)



Igår var jah iväg på unga förädrar cafe i Baggängen, var där förra veckan också. Då var vi bra tre stycken där men den här gången var vi fler :) Dit får man komma som förälder eller gravid, man fikar och pratar & samt att det finns en barnmorska på platts ifall man har några frågor osv, rekomenderar verkligen alla unga mammor & pappor samt gravida att gå dit :)

Idag är jah i Graviditetsvecka 38+0. Hade alldeles nyss en hemsk förvärk desutom, hela magen blev aldeles hård och jag kunde typ inte andas men det är inte mycket man kan göra för att få det att gå över mer än att lägga sig ner och vila då släpper spänningen i magen. Det gör alltså inte ont utan magen blir bara så jäkla spänd att det är svårt att andas. Magen har sjunkit ner en bit nu så att det är lättare att andas och att äta, det är även lättare att sova nu, vaknar inte lika offta på nätterna så jäkla skönt att kunna vila ut :)

14 dagar till BF

<3


Kommentarer
Postat av: Amanda - Mamma till Milo ♥

Ses nästa onsdag =) ?! Inte kom jag på eftersom jag är hos syrran då =P Gud vad kul det känns att vi börjar få upp kontakten nu, åhh längtar också efter eran gose bebis =) Får man kanske gosa med en liten flicka också =P.. Hihi.

2009-10-22 @ 21:49:23
URL: http://nollnionollattanitton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback