Härligt att vara hemma <3



De är så skönt att vara hemma igen :) Har saknat Leijah och Mattias så mycket den här veckan.. Trodde inte att de skulle bli så jobbigt men det blev extremt. Kom hem vid 08.00 tiden igår, hem och slappade ett tag sen drog vi iväg till Lersjön och softade :) Leijah doppade tårna <3 hihi..
Idag fick jah besök av Emma, Therese och lilla Kevin :) Käkade lite sallad och typ pratade :) När Mattias kom hem så drog jah, Mattias, Leijah och Emma till Lersjön och solade och badade, iaf gjorde jah, Leijah & Emma de :D
Kallt var de men inte så kallt endå .. De var fan kallare i poolen på Hotellet kånstigt nog..
Sen drog jah och älsklngen och handlade lite.. Blev en Hallo Kitty pool till Leijah <3
Efter det körde jah iväg Mattias till lokalen och jah åkte vidare till mamma :) Där fick ja och Leijah helgrillad kyckling med ris och gräddsås mmmm de var så gött :)
Åkte till lokalen en sväng för att kolla hur de såg ut.. Dom har fixar de så mysigt grabbarna :)
Drog iväg till Malin en sväng för att vänta på att Lollo skulle komma, vi skulle ut och gå men det blev så sent och Leijah har typ inte sovit idag så jah åkte hemmåt ist så ska vi hitta på nått med Lollo och Milton imorgon ist.. :)
Nu ska jah ta och kolla på tv sen blir det god natt.. måste passa på att mysa med min älskling så mycket jah bara kan för imorgon förmiddag åker han till Göteborg :) Han ska med några grabbar och kolla på GreenDay :)

Natti Natti
<3


Här kommer lite bilder från idag och igår vid Lersjön



Igår :)






Idag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback